Våra Tjänster hos Hydra Bilhandel

Välkommen till Hydra Bilhandel, där vi erbjuder en helhetslösning för dig som vill köpa eller sälja din bil. Med våra skräddarsydda tjänster säkerställer vi en smidig och bekymmersfri process. Här följer en presentation av de tjänster vi erbjuder.

Våra Tjänster

Gratis värdering

Vill du veta vad din bil är värd? Hos Hydra Bilhandel erbjuder vi en gratis värderingstjänst. Med vår expertis och marknadskunskap ger vi dig en rättvis uppskattning av din bils värde.

Vi hämtar bilen hos dig

Om din bil är defekt och du inte kan köra den till oss, oroa dig inte. Vi erbjuder upphämtning med biltransport direkt från din adress. I de flesta fall är hämtning inkluderad i priset, vilket gör processen ännu smidigare för dig.

Hemleverans

För dig som köper bil erbjuder vi en hemleveranstjänst till alla hörn av Sverige. Priset för leveransen varierar beroende på adress. Kontakta oss gärna för en prisuppgift och mer information.

Finansiering

Vi samarbetar med flera finansieringspartners såsom MyMoney, MoneyGo, och Svea för att ge dig de bästa möjliga villkoren. Du kan ansöka direkt hos oss på Hydra Bilhandel och få besked inom bara 5-10 minuter. Om det mot förmodan inte går igenom direkt finns möjligheten att hantera det manuellt, där det kan bli aktuellt med en borgenär och att visa lönespecifikationer.

Videosamtal

För att göra din bilköpsupplevelse ännu enklare erbjuder vi nu möjligheten till videosamtal. Genom detta kan vi visa dig bilen live och besvara alla dina frågor i realtid, direkt från din smartphone eller dator.

Reservera bilen med en handpenning

Har du hittat din drömbil hos oss? För att säkra den för dig erbjuder vi möjligheten att reservera bilen genom att lämna en handpenning. På så sätt kan du vara lugn i vetskapen om att ingen annan hinner före.

Upphämtning direkt inom 24h

För dig som säljer din bil till oss erbjuder vi en snabb upphämtningsservice. Vi kan ha bilen upphämtad hos dig inom 24 timmar från det att avtalet ingås, för en snabb och effektiv process.

Kontakta oss!

På Hydra Bilhandel är vi här för att göra ditt bilköp eller försäljning så smidig som möjligt. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig med dina bilbehov!

Kontakta oss!

Har du frågor eller vill komma igång med din bilaffär? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

*Vi rekommenderar att du ringer innan besök då vi ibland är fullbokade eller ute på korta ärenden.