Hem Vi köper din bil

Sälja bilen till bilhandlare: Vi köper din bil – Även defekt eller obesiktad!

Vill du sälja din bil? Hydra Bilhandel är din betrodda partner. Med en beprövad meritlista och ett rykte om transparenta, effektiva transaktioner gör vi processen smidig för dig. Vi köper även obesiktade, trasiga och defekta bilar!

  Varför sälja din bil till oss?

  Rätt värde för din bil

  Vårt team av fordonsexperter ser till att du får det bästa värdet för din bil. Även om den är defekt eller obesiktad!

  Ärliga bilaffärer

  Vi tror på transparenta, ärliga bilaffärer. Du vet alltid vad du kan förvänta dig när du handlar med oss.

  Snabb betalning

  Vi prioriterar din säkerhet och säkerhet i varje transaktion. Du har pengarna snabbt!

  Kontakta oss

  På Hydra Bilhandel är vi här för att göra ditt bilköp eller försäljning så smidig som möjligt. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig med dina bilbehov!

  Hur man säljer en bil

  Att sälja din bil har aldrig varit så enkelt, även om den är defekt!

  Kontakta oss

  Kontakta oss och diskutera din bils detaljer och skick.

  1

  Att starta processen med att vi köper din bil är lätt. Kontakta vårt erfarna team och låt oss inleda en konversation om ditt fordon. Vi är här för att lyssna, svara på alla frågor och samla in nödvändig information.

  Få ett rättvist erbjudande

  Vi bedömer din bils skick och kommer överens om ett rimligt pris.

  2

  Våra experter förstår värdet av ditt fordon. Vi kommer att göra en omfattande bedömning, med hänsyn till märke, modell, år, skick och andra relevanta detaljer. Denna noggranna utvärdering leder till ett rättvist och konkurrenskraftigt erbjudande som respekterar din bils värde.

  betalning

  3

  På Hydra Bilhandel erbjuder vi två pålitliga betalningsmetoder – Swish och Banköverföring – för att säkerställa en enkel och säker transaktionsprocess.

  Smidigt ägarbyte

  Vi ser till att ägarbytet sker direkt, säkert och smidigt.

  4

  Att överföra ägande kan vara komplicerat, men med Hydra Bilhandel är du i duktiga händer. Vi förser dig med en grundlig, steg-för-steg-guide som säkerställer en säker och enkel överföringsprocess. Vårt team är med dig vid varje tur för att garantera ett framgångsrikt resultat.

  Dokumentation

  Alla papper tryggt och säkert på plats.

  5

  Vi tror på transparens och ansvar. Innan slutförandet upprättas och undertecknas ett omfattande kontrakt som beskriver skicket på din bil. Denna dokumentation fungerar som ett bevis på transaktionens integritet.

  AvslutaD affär

  Med alla formaliteter genomförda kan du köra iväg med vetskapen om att du har fått en rättvis affär och att överföringsprocessen genomfördes med största professionalism och omsorg.
  Att välja Hydra Bilhandel för att sälja din bil innebär att du väljer en partner som prioriterar din tillfredsställelse, transparens och säkerhet genom hela processen.

  Kontakta oss!

  På Hydra Bilhandel är vi här för att göra ditt bilköp eller försäljning så smidig som möjligt. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig med dina bilbehov!

  Vi köper defekta och obesiktade bilar

  På Hydra Bilhandel är vi specialiserade på att erbjuda en flexibel lösning för dig som vill sälja din bil, oavsett skick. Vi förstår att det kan vara svårt att hitta köpare för bilar som är defekta, obesiktade, eller har gått långa sträckor. Därför är vi här för att underlätta för dig. Vi köper din bil i befintligt skick – allt från trasiga bilar och långmilare till obesiktade fordon och bilar med skador efter olyckor. Läs vidare för att förstå hur vår process ser ut och varför Hydra Bilhandel är det bästa valet att sälja din bil.

  Även defekta bilar kan ha ett värde

  Vi vet att även en defekt bil kan ha ett värde. Oavsett om din bil har en motor som inte startar, elektroniska fel, eller andra problem, är vi intresserade av att köpa den. Vi ser potentialen i varje fordon – vissa bilar är lämpliga för export medan andra kan repareras och återförsäljas här i Sverige.

  Bli av med din obesiktade bil

  En obesiktad bil kan vara en börda för ägaren, särskilt med tanke på de begränsningar som gäller för försäljning och användning. Vi på Hydra Bilhandel köper gärna din obesiktade bil. Att sälja den till oss innebär en problemfri lösning utan krav på förberedelser inför besiktning.

  Långmilare och trasiga Bilar

  Har din bil rullat långt men är redo för nya äventyr utomlands? Eller är den kanske trasig och inte längre värd att reparera för den svenska marknaden? Vi köper din långmilare eller trasiga bil, med tanke på export eller eventuell reparation för vidare försäljning. Vårt nätverk och vår expertis gör att vi kan hitta ett nytt hem för din bil, oavsett dess nuvarande skick.

  Krockade bilar

  En krockad bil kan verka som ett hopplöst fall, men hos Hydra Bilhandel ser vi möjligheter. Vi köper krockade bilar, beroende på omfattningen av skadorna. Vårt team bedömer varje bil individuellt för att erbjuda dig ett rättvist pris baserat på bilens skick och potential för reparation eller export.

  Varför välja hydra bilhandel?

  När du väljer att sälja din bil till oss får du tillgång till en smidig och rättvis process. Vi erbjuder gratis värdering, snabb betalning, och vi kan även hämta bilen hos dig för en ännu enklare affär. Vårt mål är att ge dig en bekymmersfri upplevelse samtidigt som vi säkerställer att din bil får ett nytt liv, antingen genom reparation och återförsäljning eller som en värdefull exportvara.

  Kontakta oss idag för att få en gratis värdering av din bil, oavsett skick. Hos Hydra Bilhandel är vi stolta över att kunna erbjuda hållbara lösningar genom att ge nya chanser till bilar som annars skulle anses vara utan värde. Låt oss tillsammans ge din bil ett nytt ändamål.

  Vanliga Frågor och Svar hos Hydra Bilhandel

  Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får hos Hydra Bilhandel. Om du har fler frågor är du alltid välkommen att kontakta oss!

  Hur värderar ni bilen?

  Vår värderingsprocess baseras på en kombination av faktorer, inklusive bilens ålder, märke, modell, milantal, skick, och den aktuella marknadssituationen. Vi använder oss av både vår interna expertis och externa datakällor för att ge dig en rättvis och marknadsmässig värdering av din bil.

  Tar ni min bil i inbyte?

  Ja, vi tar gärna din nuvarande bil i inbyte som en del av köpet av en ny eller begagnad bil från oss. Vi erbjuder konkurrenskraftiga inbytespriser baserade på en noggrann värdering av din bil. Det är inget hinder att din bil är obesiktad eller defekt, så fråga oss alltid.

  Kan jag sälja en leasad eller belånad bil?

  Ja, det är möjligt att sälja en bil som är leasad eller har ett lån kopplat till sig. Vi hjälper till att hantera processen med att lösa befintliga lån eller leasingavtal. Kontakta oss för mer information så kan vi diskutera din specifika situation och hur vi kan assistera.

  Jag saknar registreringsbevis, kan jag sälja bilen ändå?

  Det är möjligt att sälja din bil även om du saknar registreringsbevis, men det krävs några extra steg för att säkerställa en smidig överföring av ägarskapet. Vi kan hjälpa dig med ansökan om ett nytt registreringsbevis från Transportstyrelsen. Det är viktigt att detta ordnas innan försäljningen slutförs för att försäkra att allt går rätt till.

  Har du ytterligare frågor eller behöver mer detaljerad information om någon av våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss direkt hos Hydra Bilhandel. Vi är här för att hjälpa dig!

  Om Hydra Bilhandel

  Vår affärsidé är att bedriva en seriös bilhandel med begagnade bilar, ge våra kunder en utomordentlig service med framförallt bra bilar. Vi köper, förmedlar, säljer och byter begagnade bilar i hela Sverige, men utgår från Göteborg, där vi erbjuder ett tryggt och säkert köp. Hos oss på Hydra Bilhandel sätter vi alltid kunden i fokus.

  • mail_white-icon

  • phone-white-icon

  Abdulrahman Jrab

  Grundare av Hydra Bilhandel

  • mail_white-icon

  • phone-white-icon

  Mohamed Haweilo

  Grundare av Hydra Bilhandel

  Kontakta oss!

  Har du frågor eller vill komma igång med din bilaffär? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

  *Vi rekommenderar att du ringer innan besök då vi ibland är fullbokade eller ute på korta ärenden.